Perotti az utolsó pillanatbeli hős

Perotti az utolsó pillanatbeli hős

Az utolsó pillanatban szerzett góljával Diego Perotti hőssé vált, miután a Roma 3:2-re legyőzte a Genoát és ezzel biztosította a helyét a BL-ben.

"Edin adott egy csodálatos gólpasszt nekem, én pedig csak bebombáztam a labdát a kapuba. Elnézést szeretnék kérni a Genoa szurkolóitól, mert sokat jelentenek nekem. Ha nem lett volna ez ennyire fontos gól, akkor biztosan nem így ünnepeltem volna. Sajnálom, de ez egy csodálatos pillanat volt számomra, különösen azért, mert Francesco megérdemelte, hogy megnyerjük a mérkőzést."- mondta a meccs után a győztes gólt szerző játékos.

"A legfontosabb az volt, hogy megszerezzük a harmadik találatot és ezzel győztes meccsen búcsúztathassuk a csapatkapitányunkat. Egyszerűen nem végezhettünk döntetlenre az utolsó meccsén."

A második hely szép szezont eredményezett és egyúttal Francesco ünnepségét és még különlegesebbé tette. Ez is olyan meccs, amit sosem felejt el az ember...

"Sosem fogom elfelejteni ezt a meccset, de nyilvánvaló, hogy a győztes gólom örökké megmarad bennem. Elmondhatom majd a fiamnak, hogy egy csapatban játszhattam a világ egyik legnagyobb játékosával annak utolsó meccsén. Egyszerűen nem is kérhetek többet a futballtól."

Mi az, amit a legjobban csodáltál Tottiban?

"Mindannyian ismerjük Tottit, mint játékost, de engem ami igazán meglepett, az a szerénysége, alázatossága. Mindenki tudja, hogy hogyan játszik a meccseken, de ő annak ellenére, hogy mekkora sztár volt, mindig a földön maradt velünk együtt."

"Ő egy csodálatos srác, egy csodálatos csapattárs. Mindig emlékezni fogok Francescóra, mint emberre és mindig el tudom majd mondani az embereknek, hogy ő egy csodálatos ember."

Mennyire segített a közönség ezen a meccsen?

"Ha a stadion mindig ilyen lett volna, akkor még sokkal jobban teljesítettünk volna. Szinte hihetetlen, ahogy a szurkolók hajszolnak bennünket és nekik köszönhetően nyertük meg ezt a meccset. Most igazán lehetett a támogatásukat érezni."

"Jövőre nagy dolgokat érhetünk el együtt, ha a stadion minden meccsen ilyen lesz, mint most volt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Serie A, Genoa