Perotti: A végsőkig fogunk harcolni

Perotti: A végsőkig fogunk harcolni

A Fiorentina kétszer is megszerezte a vezetést a Stadio Olimpicóban, azonban a Roma mindkétszer gyorsan egyenlített, azonban végül a győztes gólt nem sikerült megszerezni.

"Nagyon nehéz meccs volt, kétszer kerültünk hátrányba, és kétszer álltunk fel."- mondta a meccs után Perotti, aki ezzel a góllal sorozatban harmadik meccsén volt eredményes.

"Nem vagyunk elégedettek, de azon a ponton vagyunk, amikor küzdenünk kell mindenért. Mindent megpróbáltunk, hogy megszerezzük a győzelmet. Tudjuk, hogy a szezon kezdete óta a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk, de szerintem ezen a meccsen mindenki láthatta, hogy mindent beleadtunk, és meg akartuk szerezni a három pontot. Erre lehet építkezni, és tovább harcolni a szerencsétlenség ellen."

"A végsőkig fogunk harcolni, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk. Megérdemeljük, a klub, a szurkolók, a vezetőség, mindenki megérdemli."

"Mindenki keményen dolgozik, habár lehet, hogy kívülről az eredmények nem ezt mutatják, és ezt megértem. De Trigoriában mindenki megpróbál javítani a dolgokon, és néha képtelenek vagyunk, de ez nem azért van, mert nem akarjuk."

"Ami engem illet, ez a szezon balszerencsés és elég furcsa eddig nekem. Sajnos nem sikerült a csapatnak úgy a segítségére lennem, ahogy szerettem volna, de remélem, hogy a hátralevő meccseken azért valamit vissza tudok adni."

"Az edző a héten rámutatott arra a tényre, hogy a Napolinál többet futottunk vasárnap, de nyilvánvaló, hogy ha nem nyersz, akkor ez a statisztika semmit nem jelent. De ez arra is rámutat, hogy nincs fizikális probléma, nem csinálunk kevesebbet az edzéseken, vagy nem akarunk kevésbé a meccseken."

"Sajnos a Napoli jobban játszott nálunk, de a Fiorentina ellen mi voltunk a jobbak, és látszott, hogy nyerni akarunk annak ellenére, hogy kétszer is hátrányba kerültünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Fiorentina, Serie A