Perotti: A kapust figyeltem

Perotti: A kapust figyeltem

Az argentin játékos elárulta, hogy a tizenegyes elvégzésénél végig a kapust figyelte.

A Roma Diego Perotti tizenegyesével biztosította be a győzelmet az Inter otthonában és a játékos úgy értékesítette a megítélt büntetőt, mintha csak passzolna.

"Minden nap azért gyakorlok, hogy egyre jobb legyek és ebben benne van a tizenegyes is."- ismerte el Perotti a Roma TV-nek.

"Tudtam, hogy Samir Handanovic nagyon jó százalékban fogja a büntetőket, emiatt kicsit tartottam attól, hogy ezt is megfogja majd, de nagyon örülök a csapat miatt és persze saját magam miatt is, hogy sikerült értékesíteni. Nagyon fontos volt, hogy lezárjuk a meccset, mert különben az Inter különösen veszélyes lehetett volna az utolsó percekben."

"A tizenegyesnél inkább kivártam, hogy merre mozog el a kapus, a végsőkig figyeltem és csak ezt követően döntöttem el, hogy melyik sarokba rúgom."

Perottit lenyűgözte csapattársa, Fazio játéka is

"Évek óta ismerem, olyan, mintha a testvérem lenne. Néhány meccsel ezelőtt mondtam neki, hogy még a sevillai legjobb időszakában sem játszott ennyire jól, mint most a Romában."

"Ez persze nem különösen meglepetés, de olyan szinten teljesít, amit még én sem tudtam, hogy képes rá. Nagyon örülök ennek, mert megérdemli a sikert. Persze egyértelmű, hogy csakis miattam játszik így!"

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Perotti, Fazio, Serie A, Inter