Peres: Semlegesíteni kell a Napolit

Peres: Semlegesíteni kell a Napolit

Bruno Peres szerint a Romának semlegesítenie kell a Napolit és a kontrákra kell koncentrálnia.

"Mindannyian tudjuk, hogy milyen nehéz egy ilyen stadionban, mint a San Paolo, egy ilyen nehéz ellenfél ellen játszani. Fell kell tűrnünk az ingujjunkat és megpróbálni a legjobb formánkban játszani, mert szombaton nagyon kemény meccs vár ránk. Persze nyerni szeretnénk."- nyilatkozta Peres az asroma.com-nak.

"Milik elvesztése nagy veszteség számukra, mert a támadó nagyszerű játékos, de nélküle is életveszélyes a Napoli támadósora. Nekünk mindenképpen nagyszerűen teljesítményt kell majd nyújtanunk."

"Semlegesíteni kell a játékosaikat azzal, hogy keményen dolgozunk és szorosan fogjuk őket, csak így tudunk nyerni. Sarri remek edző, aki nagyon jó munkát végez a Napolinál és elérte, hogy a játékosai pontosan azt csinálják, amit nekik kell."

"Mivel most volt egy hosszabb szünet, ráadásul a legutóbbi meccsüket elvesztették, ezért mindenáron nyerni szeretnének majd. Ez nekünk jól is jöhet, mert folyamatosan támadniuk kell majd, amivel elveszíthetik a csapat egyensúlyát és mi pedig kontrákkal megnyerhetjük a meccset."

Amelyik csapat kikap, az kiszáll a bajnoki címért folytatott küzdelemből?

"Még csak most kezdődött a bajnokság, semmi nem dőlt még el. Szerintem a bajnokság még nagyon nyitott, mindannyian a szezon elején vagyunk, keményen kell dolgoznunk, hiszen a bajnokság csak az utolsó fordulót követően dől el és fejeződik be."

"Az Inter elleni sikerünket annak is köszönhettük, hogy a csapat úgy állt hozzá, hogy nyerni akar. Ez az igazi Roma, ez előtte néha hiányzott, nem mindig volt meg a csapatban a sikeréhség, de az Inter ellen mindent kiadtunk magunkból a pályán. De most még ennél is több kell majd. Szerencsére jó csapatunk van és minél magasabbra kell jutnunk a tabellán."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Peres, Serie A, Inter