Peres: Minél hamarabb vissza kell térnünk a győztes útra

Peres: Minél hamarabb vissza kell térnünk a győztes útra

Bruno Peres minél hamarabb választ vár a csapattól a Samp elleni vereség után.

Hiába vezetett kétszer is a Roma Genovában, végül 3:2-re kikapott a Sampdoriától.

Miután a csapat a bajnoki cím egyik várományosa, ezért a játékos hatalmas csalódásként élte meg a vereséget és arra hívta fel a figyelmet, hogy minél hamarabb vissza kell térni a győztes útra.

Min változtat ez a vereség?

"Annyi változott csak, hogy eltávolodtunk a Juventustól megint, de meg kell próbálnunk ezt a vereséget máshol pótolni. Sok meccs van még hátra és reméljük, hogy mihamarabb visszatérünk a helyes útra."

A védelemnek nem sikerült megismételnie az év eleji jó teljesítményt. Mi volt a különbség?

"Pár kapott gól nélküli meccs után most hármat is kaptunk. Meg kell vizsgálnunk, hogy miért. Le kellett volna zárnunk a meccset, hiszen kétszer is vezettünk."

Te szerezted meg a vezetést és úgy tűnt, hogy remek meccs lesz. Hol volt a gond? A középpályán, vagy a széleken?

"Remek délután lehetett volna, de végül vesztettünk. Az első lehetséges alkalommal vissza kell térnünk a győztes útra. Nem voltunk rosszak, de most pár dolog hiányzott, amikre az elmúlt meccseken képesek voltunk. Sajnos nem sikerült területet szereznünk és ennek megittuk a levét."

A meccset befolyásolták olyan esetek, mint a Samp szabadrúgása, vagy a meg nem adott tizenegyes.

"Bosszúsak vagyunk a vereség miatt, mert akár nyerhettünk volna, közel voltunk hozzá, de nem sikerült lezárnunk a meccset. Aztán ott voltak azok az incidensek, de ezek miatt nem szabad reklamálnunk. Emelt fővel haladnunk kell tovább, sok meccs van még hátra és meg kell próbálni csökkenteni a hátrányt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Peres, Serie A, Sampdoria