Peres: Jó úton haladunk

Peres: Jó úton haladunk

A brazil szélső optimistán várja a következő szezont, mert szerinte a csapat jó úton jár.

"Az elmúlt hetekben teljesen világos edzéstervet követtünk és szerintem jó úton járunk."- mondta a brazil játékos a Roma TV-nek.

"Most már velünk vannak azok a játékosok is, akik a válogatott meccsek miatt később csatlakoztak hozzánk, így Di Francesco sokkal célirányosabban tud edzést tartani."

A Pinzolóban látott kemény munka itt Detroitban is folytatódott...

"Az edző nagyon sok munkát végeztet el velünk, mert meg akarja mutatni nekünk a módszereit és szeretne segíteni megérteni a gondolatait. Mindig követjük az utasításait és nagyon szépen fejlődünk, amit jó látni."

Jó a légkör az edzőtáborban?

"Igen, remek a hangulat. Mindenki boldog és mosolyog. Persze mindenki tudja, hogy amikor kimegyünk a pályára, akkor a maximumot kell nyújtanunk és azt kell csinálnunk, amit az edző kér tőlünk. Még mindig a felkészülési időszakban vagyunk és van még bőven tennivaló."

A védekezés az egyik fő dolog, amire összpontosítotok?

"Igen, nagyon keményen dolgozunk a védekezésen. Én fokozatosan rázódom bele és szerintem mindenki nagyon jó munkát végez. Az a legfontosabb, hogy mindenki koncentrált maradjon, mert ha ezt tesszük, akkor a dolok jönnek majd maguktól."

Üzensz valamit Diego Perottinak a tizenegyes rúgó kihívásoddal kapcsolatban?

"Diego, kicsit többet kell gyakorolnod, mert jelen pillanatban 2:0 a javamra. Alig várom a következő összecsapásunkat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Peres, interjú