Pellegrini: Sokkal pontosabbnak kell lennünk a visszavágón

Pellegrini: Sokkal pontosabbnak kell lennünk a visszavágón

A Roma csapatkapitánya számára a vereség ellenére sem lefutott még az El-elődöntő párharc.

Úgy tűnik, nem működött a játékotok, egyetértesz ezzel?

"Számomra az a sajnálatos, hogy ők két gólt lőttek, míg mi egyet sem. Viszont úgy gondolom, hogy azok, akik jól teljesítettek, mi magunk voltunk."

"Sajnos számos lehetőséget elpuskáztunk, amivel komoly problémákat okozhattunk volna nekik. A bekapott gólok után a végéig mindent megtettünk, hogy szépítsünk, vagy kiegyenlítsünk, és ehhez meg is voltak a lehetőségeink."

"Ma úgy mennek haza, hogy azt hiszik, megnyerték a párharcot, mi pedig hazamegyünk, hogy felkészüljünk a vasárnapi meccsre, és megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat a visszavágón."

Milyen területeken kell javulnotok?

"Azt hiszem, a mai napot elnézve, a kapu előtt kell javulnunk. Nem vagyok biztos benne, hogy hány komoly lehetőségünk volt, de jó pár, az biztos. Persze ők is erősek voltak, de mi is erősek vagyunk, és nekünk is voltak lehetőségeink."

"Ma a saját játékunkat játszottuk. Eléggé magasan letámadtak, de így is megtaláltuk a módját, hogy megpróbáljunk gólokat szerezni. A visszavágón sokkal pontosabbnak kell lennünk, főleg a kapu előtt. Ha a visszavágón sikerül gólt szereznünk, és jó napot fogunk ki, akkor még semmi nem dőlt el."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Leverkusen, Európa liga