Pellegrini: Nem teljesítünk jól

Pellegrini: Nem teljesítünk jól

A fiatal játékos arra kéri csapattársait, adjanak bele mindent annak érdekében, hogy mielőbb kilábaljanak a nehéz időszakból.

Vasárnap a Hellas Veronához látogat a Roma, és szeretne végre újra nyerni, ehhez azonban mindenkitől többre lesz szükség.

"Nagyon fontos meccs lesz, amit nekünk mindenáron meg kell nyernünk."- kezdte a játékos a Sky Sport Italia-nak.

"Vissza kell térnünk a győztes útra, és megtalálni azt a nyugalmat, ami az utóbbi időben hiányzott. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük a 3 pontot."

"Én nem panaszkodhatok, elég sok lehetőséget kapok, így képes vagyok megmutatni magam, bár még tudok fejlődni nagyon sokat, de azt csak kemény munkával érhetem el."

"Mindannyian sajnáljuk, hogy nem tudtunk nyerni az utóbbi meccseken, de az edzőnek nagyon világos elképzelései vannak arról, hogy miként tudjuk újrakezdeni. Mindenkinek többet kell nyújtania, kezdve már a vasárnapi meccsen."

"Az átigazolási időszak? Nem szabad kifogásokat keresni a legutóbbi meccsek miatt. Mindig nyugodtnak kell lennünk, és úgy végezni a dolgunkat, ahogy tudjuk. Meg kell szereznünk vasárnap a 3 pontot, mert ennek a csapatnak csak az eredmények hiányoznak."

"Ami az olasz válogatottat illeti, szeretnék újra válogatott lenni, és segíteni a csapatnak, de nem azért, mert akik legutóbb szerepeltek, azon nem teljesítettek valami jól. Mindenki szeretne a hazájáért küzdeni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Hellas Verona, Serie A