Pellegrini: Nagyon tetszik az új posztom

Pellegrini: Nagyon tetszik az új posztom

A fiatal középpályás bevallotta, nagyon tetszik neki az új posztja, ahol élvezi a játékot.

Pellegrini még a Lazio elleni derbin állt be csereként Javier Pastore helyett, ahol rögtön egy sokkal előretoltabb poszton kellett futballoznia, de végül remek játékkal, és góllal vette ki részét a csapata sikeréből.

A remek szereplést aztán a Viktoria Plzen elleni Bajnokok Ligája találkozón is folytatta.

"Nagyon boldogok vagyunk, mert nagyon fontos volt, hogy szombaton és kedd este is nyerjünk, hiszen egy komolyabb hullámvölgyet követően így most már a harmadik meccsünket nyertük meg sorban."- mondta Pellegrini a Roma TV-nek.

"Így kell folytatnunk tovább, és akkor még ennél is erősebbek leszünk. A szezon elején a sok változás miatt voltak nehézségeink, de most úgy tűnik, hogy visszanyertük önmagunkat, és csak mennünk kell előre."

"Nagyon tetszik az új posztom, hiszen már a Sassuolónál is játszottam párszor ezen a poszton, habár sosem ez volt az elsődleges pozícióm. Nagyon tetszik, hogy remek labdákkal játszhatom meg a csapattársaimat, és ha gólt szereznek olyan érzés, mintha én szereztem volna."

A csapat akkor változott meg látványosan, mikor a Bologna elleni vesztes mérkőzést követően összetartást rendelt el Di Francesco.

"Amikor önbizalmat gyűjtesz, minden sokkal könnyebbé válik. Az a negatív sorozat megmagyarázhatatlan volt, de hátrahagytuk a bizonytalanságokat. Jót tett mindenkinek az a pár nap összetartás. Most jól megy a játék, élvezzük a futballt, és ez egy nagyon egységes csapat, ez onnan is látható, ahogy a góloknál mindenki ünnepel."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Viktoria Plzen, Bajnokok Ligája