Pellegrini: Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk helyrehozni a dolgokat

Pellegrini: Nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk helyrehozni a dolgokat

Pellegrini a mérkőzés hajrájában egyenlíthetett volna a Juventus ellen, de a büntetőjét kivédte a torinói együttes lengyel kapusa.

Hét perc alatt teljesen megfordított a Juventus egy olyan meccset, amelyet 70 percig uraltatok...

"Valóban. De a 90 perc végén a végeredmény az, ami végül is számít. És mi úgy jöttünk el a meccsről, hogy semmit sem tudtunk felmutatni. Itt vagyunk most, és olyan dolgokat próbálunk megmagyarázni, amelyeket nem igazán lehet megmagyarázni. Három gólt így bekapni, miután 70 percig domináltunk a meccset. Ilyen három gólt nem lehet kapni, vissza kell majd néznünk az egészet."

Mi az, amin dolgozni kell?

"Minden téren van min dolgozni. Ahogy már korábban is mondtam, ezt tesszük - a mesterrel együtt. De belefáradtunk már abba, hogy azt mondjuk, hogy 'egy folyamatot kezdünk el'. A lehető legrövidebb időn belül javulni akarunk."

Két dolgot is sajnálhattok a ma esti meccsel kapcsolatban...

"Igen, az izgalmak, az érzelmek és a boldogság után, hogy egy ilyen fontos mérkőzésen 3-1-re vezettünk otthon, aztán, kaptunk 3 gólt, de mégis megvan a lehetőséged, hogy helyrehozd a dolgokat a büntetőveé. A büntető után még 10 perc volt hátra. Nagyon sajnálom. Sajnálom a csapattársaimat, mert esélyt adhattam volna arra, hogy helyrehozzuk a dolgokat. De nem így történt."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Juventus, Serie A