Pellegrini: Ilyen szellemben kell futballoznunk a későbbiekben is

Pellegrini: Ilyen szellemben kell futballoznunk a későbbiekben is

A középpályás szerint a Torino ellen látott küzdőszellemre lesz szükség a továbbiakban is.

"Nagyon fontos győzelmet arattunk egy igen jó csapat ellen."- mondta a mérkőzés után Pellegrini.

"Vezettünk két góllal, majd kiegyenlítettek - néha tényleg hiányzott belőlünk a győztes mentalitás ahhoz, hogy megfelelő választ adjunk, de ezen a meccsen látszott a határozottságot a csapattársaim szemében, és egy másodpercig sem gondoltam arra, hogy kikaphatunk."

"A csapat erőssége a játékában rejlik, mindig mindent megteszünk a sikerért. Néha természetes, hogy az adrenalin és a feszültség miatt alábbhagy a figyelem, és a koncentráció, de a végén csak sikerült nyernünk, aminek nagyon örülök. Mindannyian jól játszottunk egy olyan jó csapat ellen, amelyik eddig még nem kapott ki idegenben. Szóval tényleg értékes győzelmet arattunk."

A Roma a következő fordulóban a bombaformában futballozó Atalanta vendégeként lép majd pályára.

"Az Atalanta ellen az lesz a legfontosabb, hogy fizikálisan képesek legyünk felvenni a harcot velük, hasonlóan, ahogy a Torino próbált meg ellenünk játszani."

"Emellett fontos lesz, hogy határozottan, és koncentráltan futballozzunk, ahogy most is, miközben folyamatosan megpróbáljuk a saját játékunkat játszani. Ha úgy játszunk, ahogy tudunk, akkor biztos vagyok benne, hogy jövő vasárnap olyan eredményt érünk el, amit szeretnénk."

"Örülök neki, hogy a pálya több területén is hasznomat veszi a mester. Most egy kicsit mélyebben kellett játszanom, most ott volt rám szükség. Ha kicsit előrébb kell játszani, akkor természetes, hogy kevésbé kell taktikai megszorításokkal számolni, de én nagyon jól érzem magam visszavontabb szerepkörben is."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Torino, Serie A