Pellegrini: Ez jó kiindulópont jövőre

Pellegrini: Ez jó kiindulópont jövőre

A fiatal középpályás bízik benne, hogy a két legutóbbi siker megfelelő ösztönzés és motiváció lesz a csapat számára a következő évre.

A Stadio Ennio Tardiniben aratott sikerrel a Roma újra közelebb került a negyedik helyhez. Lorenzo Pellegrini tisztában van azzal, hogy a szezon második felében a Romának sokkal jobban kell majd szerepelnie, azonban a játékos bízik benne, hogy ez a siker megfelelő ösztönző lesz a téli szünet utáni időszakra.

"Nagyon fontos győzelmet arattunk, örülünk neki. Most végre kicsit lazíthatunk, de tudjuk, hogy a szezon második felében sokkal jobban kell majd szerepelnünk."- mondta a meccs után Pellegrini.

"Átéltünk jó pár nehéz időszakot, sajnos sok sérültünk is volt, de így is sikerült továbbjutnunk a Bajnokok Ligája csoportunkból, míg a bajnokságban elérhető közelségben vagyunk a negyedik helyhez. Ennél persze sokkal több kell majd, de versenyben vagyunk."

Pellegrini az utolsó negyedórára állt be azt követően, hogy sérüléséből végre felépült.

"Jól érzem magam, sajnos az első sérülés után kicsit elsiettük a dolgot."

"Az állapotom már kezdett javulni, de sajnos rásérültem, aminek következtében hosszabb időre kiestem. De szerencsére most már rendben vagyok fizikálisan, és mentálisan egyaránt."

"Tisztában vagyunk azzal, hogy túl sok pontot vesztettünk eddig. De most az a fontos, hogy jön a szünet, ami mindenképpen jót tesz majd, hiszen sok meccset kellett játszanunk az utóbbi időben, emiatt a sérültek száma is megnőtt. Az edzőktől kapott mindenki egy edzésprogramot, amivel fitten tarthatjuk magunkat a következő napokban is."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Parma, Serie A