Pellegrini: Élvezzük a játékot

Pellegrini: Élvezzük a játékot

A fiatal játékos gólpasszával és góljával fontos főszereplője volt a Fiorentina elleni mérkőzésnek.

"Sokat dolgozunk azon, hogy mi birtokoljuk a labdát, és domináljuk a játékot. Egy jó csapatnak mindig meg kell találnia az utat a győzelemhez. A Fiorentina majdnem visszajött a meccsbe, de mi továbbra is jól játszottunk, és szerencsére sikerült megszerezni a harmadik gólt, ami mindent könnyebbé tett."- nyilatkozta a meccs után a középpályás.

"Tudtuk, hogy nem szabad alábecsülni ezt a meccset, és mindig jobban és jobban akarunk játszani, ami lehetővé teszi azt, hogy akár a lehetetlent is elérhessük. Persze ez nem jelenti azt, hogy nyerünk is majd valamit, de az biztos, hogy mindent beleadunk."

A középpályás zseniális kulcspasszt adott Zaniolonak az első gól előtt, amit végül Dzeko fejezett be.

"Ösztönből játszottam. Először lőni akartam, de aztán láttam, hogy az összes védő körülöttem van már, és láttam Zaniolo beindulását, így eldöntöttem, hogy belöbbölöm neki. Az ilyeneket edzéseken is szoktuk gyakorolni."

"Örülök annak, hogy megszereztem az első gólom az idei szezonban. Volt már egy fél gólom, de azt végül öngólnak minősítették, de rendben is volt, nem voltam amiatt szomorú."

"Most nincs más teendőnk, mint folytatni ezt a munkát, fejlődni tovább, élvezni a játékot, és kontrollálni a meccseket. Ha sikerül így játszani, akkor bárkinek komoly gondokat tudunk okozni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Fiorentina, Serie A