Pellegrini: A csapatszellemről árulkodik az ilyen győzelem

Pellegrini: A csapatszellemről árulkodik az ilyen győzelem

A fiatal játékos elismerte, a Roma lehetne sokkal pontosabb a befejezéseknél, de az ilyen győzelem a csapatszellemről árulkodik.

"Mindig fontos a győzelem, de az, hogy hány gólt szerzel teljesen relatív. Szerintem a végén mindig csak az számít, hogy meglegyen a három pont."- nyilazkozta a lecserélését követően Pellegrini.

"Szerdán és ezen a meccsen is több gólszerzési lehetőségünk volt, amiket, ha kihasználunk, akkor sokkal hamarabb lezárhattuk volna a meccseket, de a 3 pontot így is begyűjtöttük, és ez a lényeg."

"Ahogy páran néhány évvel ezelőtt, vagy talán még tavaly is mondták, egy ilyen meccset a Romától nem lehet látni. Szerintem a remek csapatszellemről árulkodik az, hogy ilyen módon nyerünk meg meccseket, hogy csapatként, együtt dolgozunk végig keményen, hiszen ezek a meccsek sosem egyértelműek."

A játékos tisztában van azzal, hogy van még miben fejlődnie, de mind saját maga, mind a csapat jó irányba halad.

"Mindig lehetsz jobb. Talán a fizikális dominancia nem az erősségem jelen pillanatban, de dolgozom rajta. Remélem azt is, hogy mielőbb sikerül megszereznem az első gólomat, mert ez minden játékos számára fontos. De folytatjuk a munkát és ha ilyen ütemben fejlődünk, akkor elégedett leszek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Bologna, Serie A