Pedro: Örülök, hogy újra góllal járulhattam hozzá a győzelemhez

Pedro: Örülök, hogy újra góllal járulhattam hozzá a győzelemhez

Megszerezte első gólját a Stadio Olimpicóban Pedro, majd a Roma magabiztos győzelmet aratott a Benevento ellen.

A spanyol játékos a legutóbbi két meccsén mindkétszer betalált, ami azt jelenti, hogy sikerült beilleszkednie az új csapatába.

"Szerintem mindenki jól játszott a csapatból."- kezdte Pedro a mérkőzést követően.

"Kemény meccs volt, néhányszor igen nehéz. Tudtuk, hogy a Benevento nem lesz könnyű ellenfél, amelyik képes lehetőségeket kialakítani."

"A második félidő közepére sikerült a saját ritmusunkat elkapni, egyre több lehetőségünk volt, és végül 5 gólt sikerült szerezni. Elégedettek vagyunk a megszerzett 3 ponttal."

Egyre jobban megértitek egymást Henrikh Mkhitaryannal  és Edin Dzekoval - képes lehet ez a csapat a BL-t érő helyekért harcolni?

"Igen, minden egyes meccsel sokkal magabiztosabban érzem magam a csapaton belül. Egyre jobban megértjük egymást a többiekkel, különösen Mikivel és Edinnel, de vannak mások is, mint például Carles Perez, aki csereként beállva nagyon szép gólt szerzett."

"Nem vagyok túl régóta itt, de mivel nagyon tapasztalt, és jó csapattársaim vannak, ami nagy segítség számomra. A csapat is egyre jobb, mindenünk megvan ahhoz, hogy elérjük a céljainkat."

Ezzel a szerepléssel viszont lehet, hogy kis fejtörést okozol az EL mérkőzések előtt...

"Szerintem teljesen jó, hogy mindenki játszik, mindenki lehetőséget kap. Ezzel csak a csapat tud fejlődni, és mivel most elég nehéz időszak jön, ezért szükség is lesz mindenkire. A héten egy Európa Liga mérkőzés vár ránk, majd a bajnokságban a Milan és a Fiorentina, de addig is lépésről lépésre kell kialakuljon a győztes mentalitásnak."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pedro, Benevento, Serie A