Pau Lopez első interjúja

Pau Lopez első interjúja

A Roma harmadik nyári szerzeménye a spanyol válogatott hálóőr, Pau Lopez, aki a Roma TV-nek nyilatkozott.

"Az, hogy a Romához igazoltam, egy újabb előrelépés a pályafutásomban."- kezdte Lopez.

"Szerintem ez a legjobb pillanat arra, hogy megragadjam ezt a lehetőséget. Készen állok, hogy a Roma kapusa legyek, és nagyon örülök annak, hogy egy történelmileg ilyen jelentős klubnál lehetek. Nagyon sokat jelent, hogy bíznak bennem, és ennek nagyon örülök."

"Ahogy már mondtam, lehetetlenség visszautasítani egy ilyen klubot, mint a Roma, és amellett, hogy nagyon jó szezont futottam tavaly a Betisnél, ez így is egy nagyszerű lépés számomra."

"Szerintem a legjobb időben igazoltam ide. Az olasz focit sokan a fantasztikus szurkolókról ismerik, és itt a szurkolók különösen szenvedélyesek, imádják a focit, a játékot."

"Elég sok top klub van itt, akikkel ez a bajnokság az egyik legjobb, és köztük van a Roma is, ezért nagyon örülök annak, hogy lehetőségem lesz megismerkedni az olasz focival."

Lopez már több mint 100 alkalommal lépett pályára a spanyol első osztályban, és most Olaszországban szeretné továbbfejleszteni magát úgy, hogy a kapu előtti reflexeinek már most komoly hírneve van.

"Szeretném élvezni a játékot a pályán, és szeretnék az edző utasításait betartva segíteni a csapatnak. Mindig próbálom azt csinálni, amit kérnek tőlem, még akkor is, ha a csapat éppen nehéz helyzetben, vagy hullámvölgyben van. Megpróbálok mindig nyugodt maradni, és segíteni a csapatot."

"Az edző már beszélt velünk, és elmondta, hogy bátor, ambiciózus csapatot akar."

"De ez az alap, amikor egy olyan klubot képviselsz, mint a Roma. Tudjuk, hogy mit jelent ezt a mezt viselni, és azt is tudjuk, hogy a szurkolóinkat is képviseljük. Tisztában vagyunk azzal, hogy mind edzésen, mind a meccseken ezeket a tulajdonságokat kell majd megmutatnunk."

"A legjobb tudásunkat kell nyújtanunk, hogy a Roma a lehető legsikeresebb legyen."

Lopez, aki a 13-as mezt fogja majd viselni, szeretné mihamarabb megszilárdítani a helyét a Roma kapujában.

"Egy dolgot biztosan megígérhetek, ezért a klubért a maximumot fogom nyújtani. Tisztában vagyok azzal, hogy a klub mi mindent megtett azért, hogy leigazoljon, szóval megígérhetem, keményen fogok dolgozni, és alázatosan küzdeni fogok a csapatért, hogy sikerüljön elérni azokat a sikereket, amit megérdemel a klub."

"Egy biztos, az akarással sosem lesz gond."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pau Lopez, interjú