Pastore: Sajnálom, hogy úgy alakultak a dolgok a Románál

Pastore: Sajnálom, hogy úgy alakultak a dolgok a Románál

Az argentin játékos 2019-től 2022-ig volt a Roma játékosa, azonban sajnos nem sikerült maradandót alkotnia.

Az Ultimo Uomónak adott interjúban Pastore a Románál töltött időszakáról beszélt, ahol 2019-től 2022-ig szerepelt, de az idő nagy részét sérülten töltötte.

"Voltak pozitív és negatív pillanataim, mint általában. Sajnálom, ahogy a Románál alakultak a dolgok. Bíztam benne, hogy hosszabb ideig leszek ott, hogy többet tudok nyújtani, de sajnos nem így alakult. Igaz játszottam néhány jó meccset, az emberekben talán megmaradt 1-1 jó szereplésem, de bárcsak sokkal többet tehettem volna. Sajnos sokat voltam sérült, és a csípőműtétem miatt például nyolc hónapot töltöttem a pálya szélén."

"A távozásom? Egyértelműen a klub döntése volt, már csak azért is, mert már Mourinho érkezése előtt is egyértelműen jelezték, hogy mik a szándékaik velem. Nagyon sajnáltam, mert megműtöttek, és hét hónapos rehabilitációt végeztem, hogy azt az évet a csapattal kezdjem, elvégezzem a nyári felkészülést, lejátszhassam a barátságos meccseket az együttessel, bebizonyítsam, hogy a csípőműtét után jól vissza tudok térni. Végül erre nem volt lehetőségem, másfél hónapig egyedül edzettem, távol a csapattól, és egyáltalán nem kaptam meg a lehetőséget a bizonyításra."

"Szerettem volna legalább beszélni egy edzővel, aki megmondja nekem - az arcomba, személyesen -, hogy 'más típusú játékosokat preferálok', vagy 'választanom kellett közted és közte'. Én viszont soha nem beszéltem Mourinhóval, egyszer sem."

"Nagyon nehéz időszak volt. Azonban nem teszek szemrehányást a klubnak, épp ellenkezőleg. A szurkolók szeretete és a vágy, hogy viszonozzam nekik, nagyon sok erőt adott nekem, még a legnehezebb pillanatokban is, de ez nagyon fárasztó volt számomra."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Pastore