Pastore örül, hogy góllal tért vissza

Pastore örül, hogy góllal tért vissza

Az argentin játékos hosszabb kihagyást követően volt újra kezdő, és azonnal góllal hálálta meg a bizalmat.

Pastore ebben az évben először volt kezdő, és mindjárt a 9. percben egy szép góllal hálálta meg Claudio Ranierinek a bizalmat, ezzel pedig a Roma már 2:0-ra vezetett alig 10 perc után.

Ezt követően volt még egy komoly gólszerzési lehetősége, de akkor a felső kapufa mentett, majd Ranieri 1 óra játék után lecserélte.

"Amikor láttam, hogy Justin megáll, és be fogja játszani a labdát, azonnal az fordult meg a fejemben, hogy rá fogom lőni."- válaszolta a játékos, mikor a góljáról kérdezték.

"A védőm kicsit lemaradt rólam, és már nem volt ideje blokkolni a lövést. Megpróbáltam inkább helyezni, ahelyett, hogy ráküldtem volna olyan erősen, ahogy tudom, mert nem mindig van szükség arra, hogy erőből lőjjük el."

"A labda végül bement, ezzel pedig a csapat megnyugodott, és végül nyertünk is. Kár, hogy a másik lövésemből nem lett gól, csak kapufa, az még szebb találat lehetett volna."

"Szerintem jól játszott a csapat, fontos győzelmet arattunk, és ez a 3 pont nagyon jól jön a BL-helyért folytatott harcban. Egy igen fontos meccsen játszottunk jól."

Pastorét arról kérdezték, hogy miben segített Ranieri, hogy a dolgok kezdenek pozitívan változni, és a szezon talán eddigi legjobb teljesítményét produkálta a csapat.

"Megértette azt a helyzetet, amiben talált bennünket. Elég időt szánt ránk, és mindenkinek a megfelelő dolgokat mondta. Azt kérte, hogy az alap dolgokat csináljuk jól, ne kapjunk gólt, majd erre építkezve a csapat tudását alapul véve a másik oldalon alakítsunk ki helyzeteket. Ranieri jót tett az önbizalmunknak is."

"Nekem sajnos nem volt szerencsém, mert szinte a szezon elején lesérültem, de most nagyon akarok bizonyítani. Nem voltak könnyűek az elmúlt hónapok, de én mindig annyira keményen edzettem, amennyire csak tudtam, hogy mihamarabb visszatérjek."

"Ez a mai meccs és a gólom ennek volt valamennyire a jutalma, és ezt kell folytatnom tovább."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pastore, Cagliari, Serie A