Pastore: Nagyon kemény a Serie A

Pastore: Nagyon kemény a Serie A

Az argentin játékos elismerte, az olasz bajnokság sokkal keményebb, mint a francia Ligue 1.

A PSG volt játékosa kezdte meg a gólgyártást a Stadio Olimpicóban az Atalanta elleni mérkőzés 2. percében, majd a bergámói együttes 3:1-re fordított, a Roma pedig a második játékrészben végül döntetlenre mentette a találkozót.

"Szép gólt szereztem, Cengiz Ünder remek labdát adott, nekem pedig sikerült jól befejeznem. A meccs végén pedig szerencsére sikerült kiegyenlítenünk."- mondta a meccs után közvetlenül a Sky Sport Italia-nak.

"Szerintem a vezető gólunk után túlságosan megnyugodtunk, átengedtük nekik a labdát, pedig ezt nem szabadott volna. A második félidőre felgyorsítottuk a játékunkat, és végül sikerült az egyenlítés. A legvégén pedig akár nyerhettünk is volna."

"Ami pedig a posztomat illeti, arról a mester dönt. Én örömmel játszom bármelyik szélen is, de mindenki jól tudja, hogy a legjobban a támadók mögötti irányító posztján érzem magam a legjobban."

"Az viszont biztos, hogy a Serie A sokkal keményebb és nehezebb, mint a francia bajnokság. Itt az első két meccs már borzasztó kemény volt."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pastore, Serie A, Atalanta