Pastore: Nagyon kellett ez a győzelem

Pastore: Nagyon kellett ez a győzelem

Az argentin játékos fantasztikus góllal járult hozzá a Roma nagyarányú győzelméhez a Frosinone ellen.

"Jó kis meccs volt, most teljesen más mentalitással játszottunk."- kezdte Pastore a meccs után.

"Sokkal többet vállaltunk, megpróbáltunk több lehetőséget kialakítani, és szerencsére ezekből néhány be is ment. Ez egy nagyon fontos győzelem volt számunkra, mert ezzel kicsit erősödött az önbizalmunk a következő mérkőzés előtt. Mindenki tudja, hogy az a meccs mennyire fontos."

"A Lazio elég jó formában van mostanában, és egy olyan városban vagyunk, ahol a derbi nagyon sokat jelent. Azon a meccsen még ennél is több kell majd, hogy a szurkolókért, a klubért nyerni tudjunk, mert nyernünk kell, nincs más lehetőség."

Pastore első gólja új klubjában igen látványosra sikeredett, nem volt ez másképp a második, Frosinone ellen szerzett találata esetében sem.

"Szerencsére bement a lövés, ami hozzájárult a végső győzelmünkhöz. A legfontosabb a győzelem volt, az nem számít, hogy ki szerez gólt, és hogyan. Az számít, hogy miként játszik a csapat."

"Nagyon jól érzem magam ezen a poszton, és mind De Rossi, mind Nzonzi nagyon jól játszottak, így nekem nagyon sok lehetőségem nyílt alkotni a csatárok mögött. Jól játszottunk, de fejlődnünk kell tovább, és még sokkal jobban meg kell ismernünk egymást. Azért is örültem a posztomnak, mert 3 nagyon erős csatár játszott előttem."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pastore, Frosinone, Serie A