Pastore: A PSG a legjobb klub, ahol voltam

Pastore: A PSG a legjobb klub, ahol voltam

Az argentin játékos 7 évet töltött el a francia fővárosban, majd idén nyáron visszatért a Serie A-ba.

"Az első négy évben folyamatosan játszottam a PSG-ben, aztán lett valami probléma a vádlimmal, és onnantól folyamatosan sérült voltam."- kezdte az RMC Sport-nak adott interjúban Pastore.

"Egyszerűen nem találtunk megoldást a fájdalomra az orvosi stábbal, de végre a tavalyi szezonban már nem volt semmi problémám."

"Jól kezdődött a szezon, habár még mindig van egy kis izomfáradtságom, de remélem, hogy ez mihamarabb elmúlik és minden rendben lesz."

"Végigcsináltam az egész felkészülési időszakot, az első három meccsen játszottam is, ahol rengeteg kilométert futottam. Pozitívak az érzéseim, és szeretmém, ha ez így folytatódna."

"Egy játékos számára a legnagyobb probléma mindig az, ha nem játszhat. Őszintén, a PSG-ben minden edzőnél játszottam, és egyikkel sem volt semmi gondom, és ha valami mégis akadt, akkor arra hamar találtunk megoldást."

"Idén nyáron lejárt az időm a PSG-nél, a klub új játékosokat akart szerződtetni, én pedig nem akartam maradni azért, hogy ne tudjak játszani. Ettől függetlenül a PSG volt a pályafutásom legjobb klubja."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pastore