Paredes a legjobbat várja a Romától

Paredes a legjobbat várja a Romától

A paraguayi játékos a legjobb játékot várja a Romától az utolsó két hónapban.

"A válogatott meccsek miatti szünet remek alkalom volt arra, hogy minőségi időt tölthessek a családommal és a barátaimmal. Amikor minden harmadik napon játszol, akkor alig marad időd a gyerekeidre."- kezdte a játékos.

"Azt hiszem a legjobbkor jött. A Lyon elleni kiesést követően nyernünk kellett a Sassuolo ellen és utána jöhetett a pihenés. Ez volt most a legjobb mindannyiunknak."

"Itt van egy kisebb aranyos argentin csoport a Románál, de a többi csapattársammal is nagyon jól kijövök. Jó a kapcsolatom mindenkivel, de természetesen a honfitársaimmal szeretek a legtöbbet lenni."

"Mik a szezon végére az elvárások? Én a legjobbat várom mind magamtól, mind a csapattól. Megpróbáljuk megnyerni az összes meccset ami még hátravan, hogy a lehető legmagasabb helyen végezzünk."

"Az Empoli? Remek évet töltöttem az Empoliban. Jó kis csapat egy remek edzővel. Nagyon jól éreztem magam az Empoliban, szóval mindenkinek van mit megköszönnöm."

"Milyet tapasztalattal lettem gazdagabb? A város nagyon szeretett és nagyon jól bánt velem. A volt csapattársaim? Még most is gyakran beszélek néhányukkal."

"Martusciello az első naptól kezdve hitt bennem és remek szezont produkáltunk együtt. Sokat segített, amit meg kell köszönjek, mert remek edző és remek ember."

"A válogatott? Gyakran gondolok rá és azt kell mondjam, hogy Martusciello már az elejétől azt mondta, hogy simán lehetnék válogatott. Nyugodt vagyok, a lehető legjobban végzem a dolgom a Románál és ha ezt folytatom, akkor lesz esélyem."

"Az Empoli nagyon veszélyes csapat, már az első találkozón is tökéletes meccset játszottak ellenünk, ezért a feladatunk most az, hogy nyugodtak maradjunk és begyűjtsük a három pontot."

"A Lazio elleni visszavágó? Nagyon nehéz lesz. Két gólt kell szereznünk, hogy legyen valami esélyünk, de most egyelőre még az Empoli elleni meccsre kell összpontosítanunk, ami szintén nagyon fontos."

"Úgy kell kimennünk a pályára, mint a Lyon ellen otthon, ahol szerintem nagyon jól játszottunk, csak nem volt szerencsénk és végül kiestünk. De ha úgy tudunk játszani, akkor biztosan meglesz a meccs."

"Hogy mi hiányzott a Lyon ellen idegenben? Hagytunk időt nekik, az egész második félidőt odaajándékoztuk nekik. Ha úgy játszottunk volna, ahogy a visszavágó első félidejében, akkor teljesen más lett volna a vége."

"A szurkolók? Nekünk nagyon sokat számít, ha mögöttünk állnak, mert a lelátóról hatalmas erőt tudnak sugározni felénk."

"A jelenlegi posztomon jól érzem magam, nem sok dolog változott, habár sokkal közelebb kell játszanom a védelemhez, amikor három védővel játszunk, mert akkor a két másik középpályás feljebb tud lépni."

"Hogy miben fejődhetek? Számos dologban tudok még fejlődni. Mindig próbálom megcsinálni azt, amit kérnek tőlem az edzéseken és azt hiszem, ha továbbra is ennyire elkötelezett leszek, akkor képes leszek sokat fejlődni."

"Hogy mit kér tőlem Spalletti? Egyértelműen azt kéri tőlem, hogy figyeljek jobban oda a védekezésre, maradjak közelebb a védelemhez és ne hagyjak sok üres területet. Megpróbálom megcsinálni azt, amit kér és aszerint edzeni minden nap."

"Szerezhetnék több gólt? Igen, talán, de nem vagyok túl gyakran az ellenfél tizenhatosánál. Talán 3, vagy 4 alkalommal fordul ez elő egy-egy meccsen, de megpróbálom ezt kihasználni."

"Nekünk meg kell próbálnunk minden meccsen a saját játékunkat játszani és ha ez sikerül, ráadásul a maximumot nyújtjuk, akkor az eredmények jönni fognak. A lényeg az, hogy ne ismétlődjön meg az, ami Lyonban a második félidőben történt."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Paredes, Serie A, Empoli