Pallotta: Minden rendben az új stadionnal

Pallotta: Minden rendben az új stadionnal

A Roma elnöke úgy véli, a klubnak semmi köze ahhoz a 9 emberhez, akiket vesztegetés gyanújával letartoztattak.

A Stadio della Romával kapcsolatos legújabb hír az, hogy letartóztattak 9 embert, akik a stadion építési engedélyezéséhez köthetően vesztegetéssel gyanúsítanak, köztük Luca Parnasit, az egyik alvállalkozó képviselőjét.

James Pallotta szerint azonban az új stadionnal kapcsolatban minden rendben van.

"Nem látom okát, hogy mi miért aggódjunk emiatt. Hogy én agggódom-e? Nem. A hivatalos közlemény szerint sincs a Romának ehhez semmi köze, és ez semmiben nem befolyásolja az új stadiont."- nyilatkozta a hírekre reagálva Pallotta.

"Hogy a szurkolók aggódhatnak amiatt, hogy én eladom a klubot? Sosem mondtam ilyet, és mivel a Roma semmi rosszat nem csinált ebben az ügyben, ezért nincs miért aggódnunk. Akinek szemernyi kétsége van, az látogasson meg nyugodtan Bostonban. Nem látom okát annak, hogy ez miért állítaná meg a stadiont."

"Amúgy semmiről nem tudok pontos információt, csak az újságokban olvastam, de a Romának ehhez semmi köze. Az én szemszögömből a Romának nem kell ezzel semmit sem kezdenie. Mi továbbra is a stadion felépítésén dolgozunk. Mindenki szeretné az új stadiont, szóval felépítjük."

"Raggi is azt nyilatkozta, hogy minden rendben, szóval így is van. Nem lehet semmi gond."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pallotta, Stadio della Roma