Pallotta: Kulcsfontosságú nap ez a város számára

Pallotta: Kulcsfontosságú nap ez a város számára

Kulcsfontosságúnak nevezte a keddi napot James Pallotta, miután a város elfogadta a Stadio della Roma projektet.

Kedd este a négy legfontosabb döntéshozó szerv ülését követően elfogadták a Roma új stadionjával kapcsolatos terveket, ami azt jelenti, hogy megkezdődhetnek a munkálatok Tor di Valle területén.

"Ez egy kulcsfontosságú nap a klub és a város számára. Először is, szeretnék köszönetet mondani az intézményeknek és a hatóságoknak azért, hogy ilyen elkötelezettséggel és átláthatósággal dolgoztak annak érdekében, hogy sikeresen befejezzük a projekttel kapcsolatos hosszú távú és összetett adminisztrációs folyamatot, és végül zöld utat kapjunk."- mondta Pallotta.

"Nagyon boldog vagyok, mert tudom, hogy mit jelent ez a döntés a város számára, a klub jövőjét illetően, valamint a szurkolóinknak, mi pedig szeretnénk olyan otthont varázsolni nekik, amit megérdemelnek."

"Mindannyian izgatottan várjuk, hogy nekiláthassunk az első kapavágásnak, és valami olyat építsünk fel, amire minden jelenlegi, és jövőbeli Roma szurkoló büszke lesz, és ahol még büszkébben viselhetik majd a csapat mezét, és énekelhetik a dalainkat."

"A stadionkomplexumunk Róma fejlődésének folytatása, valamint a hihetetlenül gazdag történelmének egy kicsiny része lesz. A stadion segítségére lesz az olasz futballnak is abban, hogy visszatérjen az őt megillető jogos helyére. Forza Roma!"

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pallotta, Stadio della Roma