Pallotta: Megmutattuk, hogy kik vagyunk

Pallotta: Megmutattuk, hogy kik vagyunk

James Pallotta szerint a Roma egy igazi sztárcsapat ellen mutatta meg, hogy ki is valójában.

"A tavalyi szezon utolsó meccsének utolsó perceiben szerzett Diego Perotti gól jelentette azt, hogy idén elindulhattunk a BL-ben, és akkor csodálatos volt, de a mostani még azt is felülmúlta."- jegyezte meg a meccs után a Roma elnöke, aki jelenleg Rómában tartózkodik, és személyesen tekintette meg a találkozót.

"Azt hiszem, hogy ez a legszebb győzelem. Kikaptunk az első meccsen 4:1-re, ahol elmaradt két jogos büntető is, majd úgy mentünk bele a visszavágóba, hogy 3:0-ra kell nyernünk a továbbjutáshoz, és nem szabad gólt kapnunk, mert akkor 5 gólt kellene szereznünk, az egész olyan hihetetlen volt."

"Amióta én vagyok a klub elnöke, 5 év alatt egyszer sem láttam a Romát így játszani, ahogy most tette 94 percen keresztül. Végig mi uraltuk a játékot, hihetetlen volt."

"Folyamatosan próbálunk arra építkezni, amit az 5 év alatt elértünk, de sokszor hiába léptünk előre hármat, egyet mindig visszaléptünk."

"Most a legfontosabb dolog a stadion, mert az radikálisan megváltoztatná azt, hogy mi a Roma, és hogy mi lehet belőle. Az onnan befolyó extra bevételekkel nagyon sok pluszt elérhetünk."

"Ami pedig ezt az estét illeti, szeretném megdicsérni Eusebio Di Francescót, hiszen sokat változtatott a felálláson, ami aztán brilliánsan működött. Elismerés illeti ezért, hiszen mert változtatni annak érdekében, hogy ilyen eredményt érjünk el."

"Miért ne hihetnénk abban, hogy eljuthatunk a döntőig? Mindenki azt gondolta, hogy a Barca a világ legjobb csapata, de az, hogy 4:1-ről felálltunk és kiejtettük őket megmutatta, hogy mi kik vagyunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Pallotta, Barcelona, Bajnokok Ligája