Pallotta: A Romának szembe kell néznie a Totti problémával

Pallotta: A Romának szembe kell néznie a Totti problémával

James Pallotta megerősítette, a Romának bizony szembe kell nézni a Totti problémával.

Mivel a 39 éves játékos még folytatni szeretné a játékot, azonban a klub már csak mint a menedzsment tagja számítana rá a jövőben, ezért a Romának szembe kell néznia a problémával.

"Van egy nagy problémánk a Románál."- magyarázta Pallotta a Sport Analitika Konferencián.

"A Románál van egy játékos, Francesco Totti, aki az olasz labdarúgás egyik valaha volt legnagyobb alakja. Francesco 39 éves és még mindig nagyon technikás és jó játékos, de szerintem teljesen nyilvánvaló mindenki számára, hogy már nem tud ugyanazon a színvonalon játszani, mint előtte."

"A teste egyszerűen nem engedi, az esze még mást mond, de a teste megint mást. A szerződése a szezon végén lejár és mindenki mást szeretne. Hihetetlen az a nyomás Rómában, ami rám nehezedik, hogy adjak neki új szerződést. Nagyon sokat beszéltem vele és elmondtam neki, hogy a következő 30 évben velünk maradhat és gondolkodjon el azon, hogy mit akar csinálni, ha abbahagyja."

"Nehéz megérteni, de az olasz kultúrában az ilyen kaliberű játékos hosszú évekig nyomot hagy, az ő mezét adtuk el a legnagyobb számban és nehéz más szerepben látni a Románál. Még lehet a Roma arca 30-40 évig, vagy akár örökre is, de más szerepkörben."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Totti, Pallotta