Ott lehet a kispadon Mourinho

Ott lehet a kispadon Mourinho

A fellebviteli bíróság felfüggesztette Jose Mourinho büntetését, így a portugál mester ott lehet a Juventus elleni mérkőzésen a kispadon.

A portugál edző kétmeccses eltiltást kapott, miután a Cremonese elleni 2-1-es vereség alkalmával a játékvezető felmutatta neki a piros lapot. Mourinho a kiállítást megelőzően összecsapott Marco Serra negyedik játékvezetővel, miután a bíró azt mondta neki, hogy "törődjön a ki*szott saját dolgával", azt követően, hogy a Roma edzője megkérdőjelezett egy ítéletet.

Mint ma bejelentették, a fellebbviteli bíróság a végleges döntésig ideiglenesen felfüggesztette Mourinho két mérkőzésre szóló eltiltását, így a tréner részt vehet a Roma vasárnap esti, Juventus elleni mérkőzésén.

A felfüggesztésre azért került sor, mert a bíróság meg akarta várni a FIGC ügyészi hivatalának vizsgálatának lezárását, amely Mourinhót és négy Roma-játékost hallgatott meg, de a negyedik játékvezetőt, Serrát még nem.

Az új tárgyalást március 10-re tűzték ki, és a fellebbviteli bíróság felszólította az ügyészséget, hogy a következő három napon belül zárja le a vizsgálatot.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho