Nzonzi: Jó lecke ez a Romának

Nzonzi: Jó lecke ez a Romának

A francia középpályás szerint a Romának tanulságos lecke lesz a későbbiekre az Atalanta elleni mérkőzés.

A Roma 3:1-es vesztésről mentett pontot a Stadio Olimpicóban az Atalanta ellen, melyben Nzonzinak komoly szerepe jutott a második félidőre csereként beállva.

"Nagyon jó érzés volt a pályán lenni, sosem egyszerű két gólos hátrányból felállni. A második félidőben feljavult a játékunk, mindent beleadtunk a meccs utolsó percéig."- mondta a mérkőzés után a debütáló Nzonzi.

"A végén eléggé elfáradtunk, de szerintem jó, hogy sikerült szerezni egy pontot annak ellenére, hogy győzni szerettünk volna."

"Személy szerint örülök a bemutatkozásomnak. Fizikálisan még nem vagyok a legjobb formában, de mentálisan minden rendben, és ez a legfontosabb. De ha folytatom a kemény munkát, akkor a fizikai állapotom is rohamosan javulni fog."

"Azt most nehéz megmondani, hogy mennyi idő kell, mire 100%-os formába lendülök, mert ez függ a következő meccsektől is. Nyilvánvaló, hogy a cél a folyamatos fejlődés, de nem csak az számít, hogy én egyre jobb legyek, hanem a csapat is. Én folytatom a kemény munkát, de ismétlem, mindig az a legfontosabb, hogy mire van szüksége a csapatnak."

"Ami az első hazai meccset illeti, fantasztikus volt ebben a stadionban játszani, ahol a szurkolók végig támogattak, szurkoltak, egészen az utolsó pillanatig. Csodálatos volt a hangulat, eléggé meglepődtem."

"Ez a meccs tanulságos lecke volt számunkra. A csapat végig határozott maradt, és képes volt ledolgozni a hátrányát a második félidőben. Biztos vagyok benne, hogy leszünk még jobbak. Az Atalanta nagyon jól játszott, megérdemelnek minden elismerést. Nekünk pedig a második félidei játékra kell koncentrálnunk, ami a jövőre nézve pozitívum lehet."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nzonzi, Serie A, Atalanta