Nzonzi ígéri, nagy segítségére lesz a csapatnak

Nzonzi ígéri, nagy segítségére lesz a csapatnak

A keddi átigazolását követően Steven Nzonzi megígérte, mindent megtesz majd, hogy a Roma idén nyerjen valamit.

A 29 éves középpályás 4 éves szerződést kötött a Romával, és már alig várja, hogy elkezdődjön pályafutása legújabb, izgalmakkal teli szakasza.

"Nagyon örülök annak, hogy itt lehetek, és hogy a Roma játékosa lettem."- kezdte Nzonzi a Roma TV-nek adott gyors interjúban.

"Végig éreztem, hogy a klub tényleg akar engem, és mindent megtesz a megszerzésem érdekében. Ezért is vagyok most itt, és örülök, hogy egy ilyen nagy klubhoz csatlakozhattam."

"Ami a céljaimat illeti, számomra mindig a csapat céljai a legfontosabbak. A saját célom az, hogy fejlődjön a játékom, de ennél sokkal fontosabb a csapat célja."

"Mint minden futballistának, a trófeák megnyerése a legnagyobb dolog, amit elérhet. Nem könnyű nyerni, de mi ezért dolgozunk. Tudjuk, hogy nem könnyű, de nekünk akkor is erre kell törekednünk. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk ennek érdekében."

A világbajnoki győztes, valamint a Sevillával 2016-ban Európa Liga győztes játékos úgy véli, hogy a gyors fejlődésnek, amin az utóbbi években keresztülment, koránt sincs vége.

"Mindig tanulni, és fejlődni akarok. Nem számít az ember kora, egy játékos számára az a legfontosabb, hogy tudjon fejlődni és emellett képes legyen a maximumot nyújtani. Én folytatni akarom a kemény munkát, így lehetek jobb játékos, és remélem, hogy a tapasztalatommal segíteni tudom majd a csapatot."

Nzonzi már dolgozott együtt Monchival, hiszen a spanyol szakember szerződtette korábbi klubjához, a Sevillához is.

"Igen, Monchi szerződtetett a spanyol csapathoz, és nagyon sokat segített abban az időben. Mindig nagyon tiszteltük egymást, és nagyon örülök annak, hogy itt most újra együtt dolgozhatok vele."

"Nagyon jól esett a szurkolók fogadtatása a repülőtéren. Most csak annyit akarok mondani, hogy a pályán mindent megteszek majd, hogy a csapat sikeres legyen."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nzonzi