Nem volt nyugodt a büntető elvégzése előtt

Nem volt nyugodt a büntető elvégzése előtt

A hosszú sérülést követően visszatérő argentin játékos elismerte, eléggé ideges volt a büntető elvégzése előtt.

Diego Perotti a 8. percben váltotta gólra a Patrik Schickkel szemben elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt.

Mivel a végleges döntésig meg kellett várni a videóbíró ítéletét, az addig eltelt percben a játékos elismerte, eléggé ideges volt.

"Rosszabb volt, mint amikor a derbin kellett tizenegyest rúgnom - mert elég sokat kellett várni, így sajnos túl sok időm volt rajta gondolkodni."- nyilatkozta Perotti a meccset követően.

"Nem volt egy könnyű tizenegyes, főleg ha azt vesszük figyelembe, hogy min mentem keresztül az elmúlt néhány hónapban. Szerettem volna a csapattársaimért gólt szerezni, és nagyon örülök, hogy végül sikerült."

"És még az elmúlt időszak eredményei miatt is hatalmas volt a nyomás a büntetőnél, mert mindenáron szükségünk volt a 3 pontra, és szerettük volna a szurkolókat is kiszolgálni. Nagyon jó volt, hogy buzdítottak bennünket, nekem nagyon hiányzott már. Nem rúghatsz mindig gólt, szóval amikor sikerül, az remek érzés, és nagyon jó látni, hogy milyen örömet szerzel ezzel a szurkolóknak."

Perotti ebben a szezonban még csak most volt másodszor kezdő, de reméli, hogy a legrosszabbon már túljutott.

"Szerintem minden játékos számára borzasztó dolog hosszú ideig sérültnek lenni. Ahogy már mondtam, én a futballért élek-halok, így amikor nem játszhatok, akkor azt nagyon nehezen élem meg. Remélem, hogy a nehezén már túl vagyok, és hamarosan újra a régi leszek."

"Szerintem az első félidő könnyen 3:0 lehetett volna, mert sok helyzetünk volt, és gyakorlatilag lezárhattuk volna a meccset. Sajnos Torinóban ez hiányzott, alig volt helyzetünk. Most végre voltak, és azokból ki is használtunk párat, bár még lehetünk ennél is jobbak."

"Mindannyian 100%-ot kell nyújtanunk, szerencsére sok remek játékosunk van, különösen a szélekre, hiszen ma a kispadon olyan játékosok ültek, mint Justin Kluivert és Stephan El Shaarawy. Örülök annak, hogy visszatértem, és remélem, hogy most már egyre többször leszek ott a pályán, és segíthetem a csapatot az eredményes szereplésben."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Sassuolo, Serie A