Nem tud örülni a góljának Pellegrini

Nem tud örülni a góljának Pellegrini

A Roma középpályása elismerte, nem tudott örülni a klub színeiben megszerzett második találatának, miután csapata csak döntetlent játszott a Sassuolóval.

A fiatal középpályás szerezte meg a Romának a vezetést a Sassuolo ellen, azonban végül a vendégek kiegyenlítettek, így a fővárosi együttes csalódottan fejezte be a 2017-es évet.

"Nem valami jó, mikor gólt szerzel, de nem nyersz."- ismerte el Pellegrini.

"Különösen, amikor otthon játszol, ezért nagyon csalódott vagyok, mert megpróbáltuk lezárni a meccset, de nem sikerült."

"Ők megcsinálták azt, amit akartak, lezárták a területeket, és kontráztak, amikor lehetett. Elég sok problémát okoztak nekünk, de hazai pályán túl kellett volna lépnünk ezeken. Mindannyian csalódottak vagyunk."

A Romától két gólt is elvettek a videóbírónak köszönhetően, miután a játékvezető visszanézte az eseteket.

"A pályán biztos voltam abban, hogy Dzeko gólja szabályos volt, mert úgy éreztem, hogy nem volt lesen. Visszanézve az esetet már látszik, hogy de, lesen volt."

"Florenzi eseténél először azt éreztem, hogy előrébb volt, viszont megnézve az esetet utólag úgy látszik, hogy az egyik Sassuolo játékos kicsit beragadt. A videóbíróval sosem lehet tudni előre, hogy ünnepelhetsz-e, és azért ez így elég kemény. Alessandro gólja után mindenki ünnepelt, de mikor azt mondták, hogy nem adta meg a játékvezető, még szomorúbbak lettünk."

A játékos reméli, hogy ezt a csalódottságot nagyon gyorsan pozitív irányba tudják változtatni.

"Amikor nem jönnek az eredmények, olyankor teljesen normális, hogy azon gondolkodsz, mit tudsz többet tenni. Nekünk csak arra szabad gondolni, hogy az edzéseken még keményebben kell dolgoznunk, és akkor az eredmények is jönni fognak."

"Az Atalanta ellen vissza kell térnünk a győztes útra, most az a legfontosabb meccs számunkra."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, Sassuolo, Serie A