Nem lesz Raiola Zaniolo menedzsere

Nem lesz Raiola Zaniolo menedzsere

A fiatal játékos édesapja kijelentette, nem lesz Mino Raiola a fia menedzsere.

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Raiola megkörnyékezte Nicolo Zaniolót annak érdekében, hogy ő lehessen a játékos menedzsere, azonban a fiatal középpályás édesapja teljes mértékben elzárkózott ettől.

"Raiola komolyan érdeklődött Zaniolo iránt, és információt kért róla, de továbbra is Vigorelli lesz Nicolo menedzsere még sokáig."- jegyezte meg Igor a Sky Sport Italia-nak.

"A szezon végén leülünk majd a Roma vezetőségével a szerződéshosszabbításról tárgyalni, és biztos vagyok benne, hogy nem lesz gond. Mindkét fél szeretné folytatni a közös munkát, ezért az elmúlt időszak hírei nem tesznek jót sem a játékosnak, sem a klubnak."

"Amennyiben a fejlődése töretlen, úgy egyértelmű, hogy mindenki egy irányba húz. A cél a harmadik hely megszerzése, most jön a derbi, majd a Porto elleni mérkőzés, és Nicolo számára most a legfontosabb a csapat, ezért csak az foglalkoztatja, ami a pályán történik."

"Tegnap egész nap otthon volt az édesanyjával, mert szeretne maximálisan csak a következő meccsekre koncentrálni. A Porto elleni első meccs nagyon jó teszt volt, de persze nem elégszünk meg ennyivel. A tehetsége tagadhatatlan, de nem szabad itt megállnunk, hiszen még semmit nem ért el."

"Az, hogy mennyire tehetséges, majd csak a szezon hátralevő részében, és a következő években fog igazán kiderülni. Ha a Porto elleni két gólnál leállna, akkor az a véget jelentené."

"A derbi? Már nagyon várom. A Lazio elleni városi derbi mindig különleges meccs, ilyenkor már a városban fantasztikus a hangulat. Nicolo is nagyon várja, de remélem, hogy sokkal nyugodtabban, mint én."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Zaniolo