Nainggolant nem érdekli a pénz

Nainggolant nem érdekli a pénz

A belga játékos többek között az Internek és a Chelseanek is nemet mondott már a pályafutása során.

Az utóbbi években megszokottá vált, hogy Radja Nainggolant több európai élcsapattal is szóba hozták, azonban a játékos végül mindig maradt a Romában, ahol a legjobban érzi magát.

"Inter? Érdeklődtek irántam, mert az edző nagyon nagyra tartott, ahogy én is őt, még akkor is, ha az újságírók 1000 féle sztorit írtak erről.... de most már felejtsük el az egészet."- mondta a játékos az Il Tempo-nak.

"Mindig jó kapcsolatban voltam Spallettivel, aki a legjobb posztot találta meg nekem, ahol kiteljesedhettem, de végül semmi esélye nem volt annak, hogy elhagyjam a Romát."

"Nem arról van szó, hogy nem akartam oda igazolni, hanem egyszerűen nem érkezett konkrét ajánlat, csak sima érdeklődés volt. Pedig folyamatosan arról cikkeztek, hogy Spalletti magával akarja vinni Nainggolant és Strootmant is...de az egész csak pletyka volt."

"Kína? Valami volt onnan is, de semmi komoly. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a pénz nem érdekel. 30 éves vagyok..."

"Azonban az igazság az, hogy régebben nagyon komoly ajánlatokat utasítottam vissza. 2 évvel ezelőtt eligazolhattam volna a Chelseahez, és sokkal több pénzt kereshettem volna, de nekem nem minden a pénzről szól."

"Sokan vannak úgy, hogy szívesen elmennek Kínába azért, hogy megszedjék magukat, de nekem az is fontos, hogy milyen színvonalon van lehetőségem játszani. Ráadásul nem akartam várost és életstílust váltani. Ez nekem meg sem fordult a fejemben. Jól érzem magam, szeretek itt élni, ennyi."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan