Nainggolan: Továbbra is jó pozícióban vagyunk

Nainggolan: Továbbra is jó pozícióban vagyunk

A belga játékos szerint a vereség ellenére a csapatnak minden oka megvan arra, hogy magabiztos legyen a BL továbbjutást illetően.

Az Atletico elleni vereség azt jelentette, hogy a Roma még nem érezheti továbbjutónak magát, azonban Nainggolan szerint a Roma még így is sokkal jobb helyzetben van annál, mint amit sokan az első meccs után vártak.

"A sorsolás után ki gondolta volna, hogy a továbbjutás a saját kezünkben lesz az utolsó fordulóban a Qarabag ellen? Továbbra is magabiztosnak kell lennünk, és az utolsó meccsen mindent bele kell adnunk."- jegyezte meg a középpályás.

"Az első félidőben jól játszottunk. Vagy 3-4 alkalommal is visszaszereztük a labdát a térfelükön, csak az utolsó labdaérintésnek kellett volna jobbnak lennie. A bekapott gól után kicsit megzuhantunk."

Diego Simeone azt nyilatkozta, hogy tökéletes játékos lennél számára...

"Ezt jó hallani, de én csak a Romára koncentrálok. Tavaly olyan döntést hoztam, amit akartam, és ezzel boldog vagyok. Szeretek ebben a csapatban szerepelni, mindenem megvan ahhoz, hogy boldog legyek, szóval nem látom értelmét annak, hogy miért kellene váltanom."

Az első meccshez képest ez most teljesen más volt.

"Az első meccshez képest sokkal többet futballoztunk most. Akkor sokkal jobban tartottunk attól, hogy hibázunk, mert az volt az első meccs. Az első félidőben volt tartásunk, feltoltuk a védekezésünket. Ma végül kikaptunk, de szerintem ennek a meccsnek is vannak pozitívumai. Összességében jól szerepelünk, de ez a meccs is rámutatott a hibáinkra, amiken dolgoznunk kell."

Milyen érzés volt a csapatkapitányi karszalagot viselni?

"Megtiszteltetés. Előttem Francesco Totti viselte azt, most pedig Daniele De Rossi szokta, vagy Alessandro Florenzi. Csodálatos érzés ezt a csapatot képviselni, én mindig megpróbálom a maximumot nyújtani attól függetlenül, hogy viselem-e a karszalagot, vagy sem.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Atletico Madrid, Bajnokok Ligája