Nainggolan: Tetszik a római életmód

Nainggolan: Tetszik a római életmód

A belga játékos elismerte, azért utasított vissza angol ajánlatokat, mert nagyon megszerette a római életvitelt.

Nainggolant a játékossal csapattársa, Wojciech Szczesny készített interjút a Roma TV-ben, ahol megkérdezte tőle, miért nem igazolt a nyáron a Chelsea csapatához.

"Egy életviteli döntés volt, mert nagyon szeretem a római életmódot. Bár, ha az Arsenal lett volna az a csapat, akiről te is annyit beszéltél, akkor talán mentem volna..."- válaszolt mosolyogva Nainggolan.

"De szeretnék még legalább 5 évig a Romában maradni."

Ezt követően arról kérdezte őt a kapus, hogy honnan az a beceneve, hogy Ninja.

"Még a Cagliariban kaptam, egy újság volt ez. Hogy megütöttem-e valakit valaha? Nem! Nagyon szeretem ezt a frizurát és most, hogy annyi éve viselem, nagyon sok fiatal srácon látok hasonlót."

"Néha a színét megváltoztatom, a szőke a kedvencem. A piros túlságosan erős volt. Az első tetoválásom egy veréb volt a vállamon és csak azért csináltattam, hogy megtudjam mennyire fájdalmas. Nagyon fájt! Ami a nyakamon van, az fájt a legjobban, az igen fájdalmas volt."

"Az iskolában nem voltam valami jó, ezt el kell ismerjem. Viszont most igazi profi vagyok... néha. Amikor gyerek voltam, akkor még nem tudtam, hogy futballista leszek, de amikor 17 évesen elkezdtem magasabb szinten játszani, akkor már hittem benne, hogy az lehetek."

"Az én példaképem Clarence Seedorf, a legkiválóbb középpályás, az ő stílusa nagyon tetszett. Hogy kitől tartok a pályán? Senkitől."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, interjú