Nainggolan: Spalletti remek edző, remélem sokáig ő lesz a csapat edzője

Nainggolan: Spalletti remek edző, remélem sokáig ő lesz a csapat edzője

A belga középpályás reméli, hogy Luciano Spalletti még nagyon sokáig ül majd a Roma kispadján.

Radja Nainggolan a Sky Sport-nak adott interjúban többek között beszélt Luciano Spallettiről és az új stadionról is.

A bajnokság azt mutatja, hogy ez egy sokkal érettebb csapat már.

"A csapat sokkal érettebb lett még akkor is, ha vannak hibák. Persze látjuk, hogy még tudunk fejlődni, javulni. Sajnáljuk a tegnapi vereséget, de most már a következő meccsre kell koncentrálnunk és azt is tesszük."

Hogyan látja az Inter fejlődését Pioli érkezése óta?

"Pioli remek edző, látszik, hogy jól végzi a munkáját, hiszen az Inter eredményei önmagukért beszélnek. Kemény meccsre számítok vasárnap, hiszen mindkét csapat nagyon erős és sok a minőségi játékos mindkét oldalon, de remélem, hogy jó játékkal sikerül nyerni."

Az Interrel sosem került szóba a neve?

"Nem, az Internél sosem merült fel a nevem."

Mi a helyzet Spallettivel?

"Nagyszerű edző, láthatjuk az eredményeit. Nagyon fegyelmezett és világos, hogy mit akar velünk játszatni, mi pedig mindent megteszünk, hogy teljesítsük amit kér, bár nem mindig könnyű. Remélem, hogy sokáig ő lesz a csapat edzője és együtt leszünk sikeresek."

Milyen az új posztja, amit kitalált önnek Spalletti?

"Még régebben az egyik edzésen döntött úgy, hogy kipróbál ezen a poszton és végül ez egy jó választás volt. Nagyon szeretem ezt a szerepet, mindig a tökéletességre törekszem és próbálom megvalósítani azt, amit a mester kér tőlem."

Mit jelentene a Romának az új stadion?

"Azt gondolom, hogy Olaszországban túl sok az öreg, régi stadion, amin változtatni kellene. Egy olyan csapatnak, mint a Roma, mindenképpen szüksége van saját stadionra, ami az otthona és ami még jobb eredményekhez segíthetné a csapatot."

Forrás: giallorossi.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Serie A, Inter