Nainggolan: Sokkal jobb a Romát győzelemre vezetni

Nainggolan: Sokkal jobb a Romát győzelemre vezetni

A belga középpályás kijelentette, sokkal szívesebben futballozik a Romában, és próbál az olasz együttessel nyerni valamit, mint egy sztárcsapatnál.

Nainggolan kihagyta a Barcelona elleni első mérkőzést, azonban nagy valószínűséggel a visszavágón már tagja lesz a csapatnak.

"Az első meccs? Nem volt az olyan rossz mérkőzés. Sajnos nem volt szerencsénk, így nem értünk el jó eredményt. Most viszont itt vagyunk a visszavágó előtt, és reméljük, hogy jó meccset fogunk játszani. Jó lenne valami igazán szép teljesítményt elérni."- kezdte a sajtójájékoztatót Nainggolan.

"Sosem nyertem semmit, de szerintem azok, akik ismernek tudják, hogy én mindig győzelemre játszom. Sokszor a sokkal nehezebb utat választom."

"Túl könnyű lenne elmenni egy sztárcsapathoz és habzsolni a győzelmeket. Nekem sokkal fontosabb, hogy egy kissé hátrányosabb helyzetű klubnál lehetek az egyik vezér, és velük nyerni valamit."

"Emiatt is választottam a Romát. A Roma is fontos klub, és mint ilyen, megérdemelné, hogy nyerjen valamit."

"A két csapat közti különbség? Én nem láttam akkora különbséget a két középpálya között az első meccsen. Nem volt szerencsénk, de reméljük, hogy most nem fogunk annyit hibázni, a helyzeteinket pedig ki tudjuk használni."

"A továbbjutási esélyek? Nem is tudom, már az első meccsen is voltak gólszerzési lehetőségeink. Ahogy a Fiorentina ellen is kidolgoztunk egy csomót, csak ki kell használni őket. Az egész rajtunk múlik majd. A kapu előtt kegyetlennek kell lennünk."

"Meglátjuk miként alakulnak a dolgok, de úgy kell pályára lépnünk, hogy képesek legyünk jól játszani, és bátran késztessünk hibára egy olyan csapatot, mint a Barcelona."

"Ami engem illet, a Bologna elleni meccs előtt 100%-os állapotban voltam, aztán volt egy kisebb problémám. Emiatt kellett kihagynom a Barcelona elleni első meccset is, de minden egyes nappal jobban érzem magam. Én mindig játszani akarok, még akkor is, ha ez fájdalommal jár. Úgy döntöttem, hogy hagyok másokat játszani, akik jobb állapotban voltak nálam, de most már jól vagyok."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Barcelona, Bajnokok Ligája