Nainggolan: Pirlo volt az egyik legkeményebb ellenfelem

Nainggolan: Pirlo volt az egyik legkeményebb ellenfelem

A belga játékos elárulta, hogy eddigi pályafutása alatt többek között Andrea Pirlo, Clarence Seedorf, Perparim Hetemaj és Dejan Stankovic voltak a legkeményebb ellenfelei.

Nainggolan a klub hivatalos honlapjának 4 kérdésére válaszolt, amiben azt kérdezték, hogy ki volt a legkeményebb, legnehezebb ellenfele.

"Én rendszerint megyek és azt a játékost támadom le, akinél a labda van, de ez a feladat Pirlo esetében roppant nehéz volt. Folyamatosan irányt változtatott, sosem állt meg és mindezt hihetetlen technikával és játékintelligenciával. Borzasztó nehéz fogni."- mondta Nainggolan.

"Seedorf egy kiforrott focista volt, még a Cagliari játékosaként játszottam ellene. Egyszerűen pusztító volt, technikás, fizikálisan erős, gyors...ellene is nagyon nehéz volt játszani."

"Stankovic jó fizikumú játékos volt, aki folyamatosan futott. Olyan volt, mint egy tank. Keményen küzdött és mindent megtett, hogy tudd, ott van a pályán. Nehéz ellenfél volt."

A listában mindenképpen meglepő a negyedik név, a Chievo középpályása, Hetemaj.

"A pályán kívül nagyon barátságos, de amikor játszik, akkor folyton az arcodba kap, ezért igazán frusztráló ellene játszani."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Pirlo, Seedorf, Hetemaj