Nainggolan: Nem sajnálom, hogy visszautasítottam a Chelseat

Nainggolan: Nem sajnálom, hogy visszautasítottam a Chelseat

A belga játékos egyáltalán nem sajnálja, hogy a nyáron nemet mondott az angol sztárcsapatnak.

"Meghoztam a saját döntésem és örülök annak, hogy így döntöttem."- kezdte Nainggolan.

 "Számos alkalommal elmondtam már, hogy ez a csapat képes nyerni valamit és ezért vagyunk itt, hogy ezt megpróbáljuk. Sosem bántam meg a döntésemet."

Vasárnap a Roma a helyi rivális Lazióval csap össze és a csapatokat mindössze egy pont választja el a tabellán.

"A Lazio jól szerepel a bajnokságban, ahogy mi is, de egyelőre még mögöttünk vannak a tabellán. Nagy óvatosnak kell lennünk, de megnyerhetjük a meccset."

Rossz hír viszont a Roma szurkolói számára, hogy Mohamed Salah bokasérülés miatt biztosan kihagyja a derbit.

"Salah nagyon fontos játékosa a csapatnak, de aki helyette pályára fog lépni, az tudni fogja, hogy mi a dolga és hogy miként bizonyítson. Nincs szükségünk extra motivációra."

"Decemberben az első négyben lévő csapatok ellen igen nehéz meccseink jönnek. Meg kell próbálni megnyerni mindet és megmutatni a csapat igazi tudását. Először is most a derbire kell koncentrálni és csak utána jöhet majd a Milan és a Juventus elleni két meccs."

"A Juventusnak nem megy most úgy, mint az elmúlt években, ezért jó lenne ezt valahogy kihasználni. Viszont ez csak rajtunk múlik, hogy miként játszunk és milyen eredményeket érünk el, de hinnünk kell magunkban."

Nainggolan az utóbbi meccseken posztot váltott és inkább a csatárok mögött, mint treqartista szerepel.

"Mindig az edző rendelkezésére állok és ha ő úgy látja, hogy ott jól szereplek... Az viszont igaz, így több lehetőségem van azzal, hogy közelebb vagyok a kapuhoz. Ez egy teljesen más poszt, próbálok fejlődni és mindig azt csinálni, amit az edző kér."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan