Nainggolan: Nem hagyhattam ki a derbit

Nainggolan: Nem hagyhattam ki a derbit

A belga középpályás elárulta, kisebb sérülése ellenére nem hagyhatta ki a Lazio elleni derbit.

A Roma kemény küzdelemben, végül szoros találkozón 2:1-re legyőzte a városi riválist, melyet a hazaiak második gólját szerző Radja Nainggolan nem akart kihagyni.

"Ez egy nagyszerű csapatgyőzelem volt. A végén kicsit szenvedtünk, mert megpróbáltunk agresszívak lenni, amivel elhasználtunk nagyon sok energiát, ettől függetlenül még több gólt is szerezhettünk volna, csak az utolsó labdaérintés mindig rossz volt."- nyilatkozta Nainggolan a Mediaset Premium-nak."

Nainggolan játéka kérdéses volt, miután a válogatottat is ott kellett hagynia sérülés miatt, azonban a mérkőzésre olyan állapotba került, hogy tudta vállalni a játékot.

"A csapatszellem remek volt, csodálatos formában van a csapat, csak ezt kell folytatnunk. Én mindig megpróbálok segíteni a csapattársaimnak, ezért mindent megteszek, hogy pályára léphessek, hiszen ez az a meccs, amit nem hagyhatsz ki."

"Nekem nem számít, hogy ki szerez gólt, csak az számít, hogy a csapat  nyerjen, szerepeljen jobban, mint tavaly, ehhez pedig jó úton vagyunk."

A Roma tavaly második lett, ezek szerint a jobb szereplés azt jelenti, hogy a bajnoki cím is szóba jöhet?

"Nem akarok jósolgatni, mert az sosem hoz szerencsét. Mindig csak a következő meccsel foglalkozunk, a legfontosabb az, hogy BL-t érő helyen végezzünk a szezon végén, majd azt követően meglátjuk."

A Roma eközben vezeti a BL csoportját, és szerda este az Atletico Madridnál vendégeskedik.

"Úgy kell az Atletico Madridhoz menni, hogy a saját játékunkat akarjuk játszani, aztán meglátjuk ez mire lesz elég."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Lazio, Serie A