Nainggolan: Nehéz elfogadni az eredményt

Nainggolan: Nehéz elfogadni az eredményt

A Roma középpályása szerint nem katasztrófa a Juventus elleni vereség.

Benatia korai gólja volt az egyetlen a Juventus-Roma találkozón, azonban a fővárosi együttesnek a mérkőzés hajrájában több gólszerzési lehetősége is volt, miután Florenzi a kapufát találta el, Patrik Schick pedig a hosszabbításban kihagyta az ordító helyzetét.

"A Juventus remek csapat. Megpróbáltuk már a pálya felső részén letámadni őket, de ez mindig veszélyt rejt magában. Ha idejössz, így játszol, helyzeteket dolgozol ki, de nem tudsz gólt szerezni, az ember elkezd azon gondolkodni, hogy vajon képesek leszünk-e kiharcolni a döntetlent."- jegyezte meg Nainggolan a meccs után.

Hogy érezte magát Patrik Schick az öltözőben a kihagyott helyzete után?

"Eléggé letört volt, de ez normális. Fantasztikus képességei vannak, és keményen dolgozik a csapatért. Valószínűleg egy másik napon kihasználná azt a helyzetét. Most biztos nem a legjobb időszak ez számára, de reméljük, hogy hamarosan a góljaival segíti majd a csapatot."

A Roma ezzel továbbra is versenyben van a bajnoki címért?

"Mindig azt mondtam, hogy egyszerre csak egy dologgal szabad foglalkoznunk. Továbbra is ott vagyunk az élmezőnyben. Nem katasztrófa kikapni a Juventustól, és még van egy fél szezon hátra. Feljebb tudunk majd mászni, ha nem hullajtunk el sok pontot. Eddig azért jó szezonunk van. Nem könnyű, de keményen kell dolgozni, és akkor olyan magasra juthatunk, amennyire csak lehet."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Juventus, Serie A