Nainggolan: Maradok a Románál

Nainggolan: Maradok a Románál

Radja Nainggolan nem fogja követni Luciano Spallettit az Interbe, mert kijelentette, maradni akar a Románál.

Miután Luciano Spalletti távozott a Roma kispadjáról, felröppentek olyan hírek, miszerint az Interhez szerződik és viszi magával többek között a belga játékost is.

"Én most éppen a jól megérdemelt szabadságomra indulok."- mondta Nainggolan a Centro Suono Sport-nak.

"A Romában akarok maradni, ahogy mindig is mondtam. Számomra nagyon egyszerű az egész és ezt mindig ki is fejeztem. Tavaly a Chelseat utasítottam vissza."

"Nem tudok semmit arról, hogy Spalletti az Interhez menne, megpróbálok a lehető legkevesebbet olvasni. Meglátjuk."

Köztudott, hogy Nainggolan nem nagyon szívleli a Juventust, ezért az újságírók újra megkérdezték tőle, hogy mi a véleménye a torinói csapatról.

"A Roma 87 pontot szerzett ebben a szezonban és elég jó szezont futott. Az emberek nem is értik, hogy miként végeztünk a Juve mögött, de a torinói együttes BL döntőt is játszik."

"Amikor gólt szereztem ellenük, akkor az üzenet egyértelmű volt, annak ellenére szidtak, hogy a klub több alkalommal is megpróbált leigazolni, tehát én csak válaszoltam nekik."

"Ebben az évben a csapat erős és versenyképes volt újra, sajnos kiestünk az EL-ből, pedig megérdemeltük volna a továbbjutást."

"Sajnos néhány fontos pillanatban nem koncentráltunk eléggé, de végül sikerült kiharcolnunk a BL csoportkörben való indulást."

"A Scudetto jövőre? Én már ebben az évben szerettem volna megnyerni..."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan