Nainggolan: Ki mondta, hogy nem hiszünk Di Francescóban?

Nainggolan: Ki mondta, hogy nem hiszünk Di Francescóban?

A középpályás kijelentette, aki azt állítja, hogy a csapat nem hisz Di Francescóban, az hülyeségeket beszél.

Miután a Roma az eddigi 3 meccséből mindössze egyet nyert meg, máris hallani olyan pletykákat, miszerint a csapat nem hisz az edzőben és annak játékrendszerében.

"Di Francesco? Túl sokat beszélnek róla..."- mondta Nainggolan az Il Romanista-nak.

"A média már Pallottát is belerángatta, pedig egyáltalán semmi rosszat nem mondott az edzőről. Bárki állította azt, hogy nem hiszünk benne, az hülyeségeket beszél."

"Én mindig ebben a középpályás szerepkörben játszottam, most újra vissza kell szoknom. Én nem vagyok 10-es játékos, aki általában ezen a poszton játszik, az olyan játékos, mint mondjuk Ronaldinho."

"A tavalyi posztom Spalletti találmánya volt és végül tökéletesen passzolt hozzám, de most újra a régi posztonom játszom és ez is tökéletes számomra."

"A semmiről beszélünk. Tudni akarjátok, hogy mit szeretek a legjobban az edzőben? A nagyszerű személyiségét."

"Tudta, hogy Spallettit nem lesz könnyű pótolni, de nem okoz neki gondot, nincsenek problémái. Vázolta az ötleteit nekünk és nagy elszántsággal próbálja azt megtanítani."

"Közben a stadion szinte félig üres, alig vannak a lelátókon, az Atletico ellen is félház volt csak. Amikor egy teli stadion buzdít és üvölt, az mindig csodálatos, ráadásul az ellenfelünket is megfélemlíti, minket pedig feltüzel."

"Igaz még mindig rajtunk múlik, hogy visszaszerezzük a szurkolókat, de legalább a kanyar visszatért már és a különbség már most érezhető."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan