Nainngolan jól érzi magát a Romában

Nainngolan jól érzi magát a Romában

A Roma TV-nek adott interjúban Nainggolan elmondta, hogy miért utasította vissza a Chelseat és hogy kicsit tart az Inter elleni meccstől.

"Ahhoz, hogy nyerjél nem szabad gólt kapni, viszont mi az utóbbi időben kicsit sokat kaptunk."- kezdte Nainggolan.

"Ezért holnap meg kell állítanunk az Inter támadóit, különösen azért, mert a milánói csapatnak a támadósora az erőssége. Icardi az elmúlt években bebizonyította, hogy magas szintű csatár és most rajtunk múlik, hogy megállítjuk-e."

"Icardi a legveszélyesebb mesterlövészük, de ha lenne lehetőségem, akkor Ivan Perisicet is elvinném."

"Az idei szezonban az Inter jól szerepel a bajnokságban és ez nagyon fontos meccs lesz számunkra, hiszen csak egy pont a különbség a két csapat között és ha sikerülne őket megelőzni, az komoly jelzés lenne. Nyilvánvaló, hogy időre van szükségük, amíg hozzászoknak De Boer taktikájához és igaz kikaptak legutóbb  Sparta Praga ellen, de szerintem ennek ellenére jó szezonjuk lesz."

 "Az Astra elleni győzelmünk fontos válasz volt, mert tisztában vagyunk a képességeinkkel, de néha elvétünk egy-egy meccset."

A Roma ebben a szezonban már három hazai meccsét is 4:0-ra megnyerte, azonban idegenben nem megy a játék és nem jönnek az eredmények.

"Otthon játszani mindig plusz motiváció, de az csakis a saját hibánk, hogy idegenben nem megy. Például a Cagliari ellen már vezettünk 2:0-ra és onnan hagytuk őket kiegyenlíteni."

A nyáron többek között a Chelsea is vitte volna Nainggolant, azonban a belga játékos maradt a Romában.

"Mióta itt vagyok jól érzem magam itt és úgy döntöttem, hogy maradok, mert meggyőződésem, hogy ebben a városban lehet sikert elérni ezzel a csapattal. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos dolgokat érhetünk el. Imádom Rómát és mindenem megvan, hogy kiegyensúlyozott és nyugodt legyek, ami nagyon fontos. Erősnek érzem magam annak ellenére, hogy az Eb miatt csak részben vettem részt a felkészülésben, de emiatt nem keresek kifogásokat. A Porto elleni meccsig nagyon jó formában voltam, aztán jött egy hullámvölgy, de most kezdek belőle már kijönni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Serie A, Inter