Nainggolan: Igazi csapattá értünk

Nainggolan: Igazi csapattá értünk

A középpályás szerint a csapatszellem és az akarás az, ami igazi egységgé kovácsolta a csapatot és ennek köszönhető a feltámadás a szezon második felében.

"Hatalmas lépést tettünk meg az utóbbi időben, mint csapat, hiszen mindenki nagyon küzd a másikért a pályán. Végig uraltuk a játékot a Chievo ellen is és az első perctől kezdve támadtunk. A csapat nagyon jó sorozatot produkál és bebizonyítottuk, hogy ott a helyünk az élmezőnyben."- mondta Nainggolan a Chievo elleni meccs után.

Nainggolan megszerezte a 6. gólját a szezonban, ami egyéni rekord számára.

"Ez így van, és mindet a szezon második felében szereztem. Bár számomra mindig a csapat eredménye a legfontosabb, hiszen csapatként játszol és nyersz. Az öregapó azt kérte tőlünk, hogy dolgozzunk keményen, aztán mindannyian megrekedtünk kicsit, de a cserék a megfelelő hozzáállással lépnek pályára és képesek meccset eldönteni."

Mi a titka a góljaidnak?

"Nekem van támadó hajlamom is és amikor meglátom a labdát, megpróbálom berúgni akárhogy jön. Három hasonló gólt is szereztem idén, bár nem az én feladatom a gólszerzés. Mindig készen állok arra, hogy azt tegyem, ami az edzőnek és a csapatnak jó és mindig a maximumot nyújtom a csapatársaimért."

A gólod után egy speciális gólörömöt láthattunk.

"Anyák napja van, én pedig elvesztettem az édesanyám, ezért ezt neki szántam, mert nagyon hiányzik."

Nagyon jó volt a légkör az Olimpicóban és sokan üdvözöltek téged és nagyon sok szeretetet kaptál.

"Mindig nagyon jó ezt hallani. Mindig nagyra értékelik azt, ha egy játékos mindent kiad magából a helyi csapat mezében."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan