Nainggolan: Hogy miért utasítottam vissza a Chelseat?

Nainggolan: Hogy miért utasítottam vissza a Chelseat?

Egyszerű oka van annak, hogy Radja Nainggolan miért utasította vissza a Chelseat.

A belga középpályás a Sky-nak adott interjúban beszélt arról, hogy lényegében egy 'életviteli' döntést hozott akkor, amikor visszautasította a Chelsea ajánlatát.

"Életviteli döntést hoztam, mivel már 12 éve élek Olaszországban."- jegyezte meg a játékos.

"Itt elismernek és nem akartam mindezt itt hagyni. Nagyon szeretek itt élni."

A Roma hétvégén kikapott a Sampdoriától, míg a Juventus nyert, így a két csapat között újra nőtt a különbség.

"Ez a vereség nagyon bánt bennünket, de szerencsénk is van, megúsztuk, mert a Napoli sem tudott beérni minket. Tényleg sajnáljuk ezt a meccset, mert kétszer is vezettünk és nem tudtuk lezárni a meccset. Elrontottuk a mérkőzést."

"Csalódottak vagyunk, mert leszakadtunk a Juventusszal szemben, de még hiszünk és továbbra is hinni fogunk. Előre tekintünk és megpróbálunk minél nagyobb előnyt kialakítani a Napolival szemben, ami nem lesz könnyű, mert ők is nagyon jók most. Hosszú és nehéz út áll még előttünk."

"Tavalyhoz képest bizonyos eredményeink megváltoztak, mert sok helyen nem kaptunk gólt, ahol régebben viszont csak döntetlenre voltunk képesek. Ez pedig önbizalmat ad a továbbiakra."

"Vasárnap is meg kellett volna szereznünk a 3 pontot, de nem sikerült. Magabiztosak vagyunk és reméljük, hogy ez csak egy apró kisiklás volt. Hosszú még az út és rengeteg lehetőség lesz javítani."

"A Juventus-Inter? Az Internek egyre jobban megy és Pioli személyében nagyon jó edzőjük van. Én tudtam, hogy össze fogják szedni magukat. Reméljük, hogy nekünk kedvező eredmény születik majd, mondjuk egy döntetlen."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan