Nainggolan: Ez egy remek eredmény

Nainggolan: Ez egy remek eredmény

A belga játékos tisztában van azzal, hogy a továbbjutás nagyon szép eredmény, de már a következő bajnokira koncentrál.

A Roma a Qarabag elleni győzelemnek, valamint a Chelsea-Atletico mérkőzés döntetlenjének köszönhetően a C csoport élén végzett.

"Ez egy jó eredmény egy nehéz meccsen, mert náluk szinte mindenki védekezett. Megérdemelten jutottunk tovább. Nem vártunk másokra, és sikerült az élen végezni, ami remek eredmény."- mondta Nainggolan.

"Viszont most már a bajnokságra koncentrálunk. Örülünk a sikernek, de ezt kell folytatnunk a bajnokságban is. Minden meccsen remek dolog pályára lépni, de ugyanezt kell a gyengébb csapatok ellen is megmutatni."

Ami pedig a meccset illeti, Nainggolan elismerte, a Qarabag nem volt könnyű ellenfél.

"Nagyon nehéz volt, de végig nyugodtak maradtunk, hittünk abban, amit tudunk egészen a végéig. Úgy játszottunk, ahogy kellett. A legfontosabb az, hogy továbbjutottunk, most majd meglátjuk, hogy kit kapunk a sorsoláskor."

"Mindenkit elismerés illet. A tavalyi évhez képest távozott pár olyan játékos, akik meghatározóak voltak a csapat számára, szóval emiatt kevesen gondolták, hogy jól fogunk szerepelni, de ennek ellenére mind a bajnokságban, mind a BL-ben szépen teljesítünk."

"A szurkolók újra közel vannak hozzánk, mi pedig remek eredményeket érünk el: ez csodálatos érzés."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Qarabag, Bajnokok Ligája