Nainggolan: Elhamarkodottan kritizáltak bennünket

Nainggolan: Elhamarkodottan kritizáltak bennünket

Újra kezdőként lépett pályára Radja Nainggolan az Udinese ellen, aki örül a csapat újabb sikerének.

Az Inter elleni vereséget követően nagyon sok kritika érte a csapatot, azonban a Roma azóta sorozatban a 3. győzelmét aratta.

"Azt hiszem az emberek eléggé elhamarkodottan kritizáltak bennünket. Egy vesztes meccs után kijelentették, hogy nem futballozunk jól. Pedig jól játszunk, ez az eredményekből és a pályán látottakból is kiderül. Ha ezt folytatjuk, akkor nagyon fogjuk élvezni a meccseket."- nyilatkozta a meccs után a játékos.

Lassú kezdést követően ezt már sorozatban a harmadik győzelem és egy újabb meggyőző játék.

"Csak az Inter ellen vesztettünk egy meccset, de azon a meccsen is jól játszottunk. Ma is nagyon sokszor szépet futballoztunkm, de elől sokkal jobban kell teljesítenünk. Ha kicsit korábban kaptunk volna gólt, akkor lehet, hogy szenvedtünk volna. Minden területen kell még fejlődnünk. A morál szempontjából persze jól jött ez az újabb győzelem."

Legközelebb az AC Milan következik, sokan úgy vélik, hogy ez egy hatpontos meccs lesz a 4. hely szempontjából...

"Ezt nagyon korai így kijelenteni, hiszen nagyon az elején vagyunk még a bajnokságnak. Persze a bajnokság idén sokkal kiegyensúlyozottabb lesz. Nagyon sok csapat megerősödött, az élcsapatok és a középmezőny közötti különbség pedig csökkent. Igazi csata lesz ez mindenki számára."

Mennyire fontos az a 3 pont, ami hiányzik a Sampdoria elleni meccsről?

"Ma nyertünk és most már a Bajnokok Ligája meccsre összpontosítunk. Tudjuk, hogy van egy elmaradt meccsünk, de csak akkor lehet azokkal a pontokkal számolni, ha már lejátszottad a meccset."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Udinese, Serie A