Nainggolan: Egy álom vált ezzel valóra

Nainggolan: Egy álom vált ezzel valóra

A belga középpályás számára a BL negyeddöntő elérése a Romával egy álom volt.

"Keményen küzdöttünk, mindent beleadtunk, és nagyon sok srác álmodott erről a pillanatról, köztük én is. Nekem ez az első BL negyeddöntőm, szóval ez egy eufórikus pillanat."- mondta a játékos a Mediaset Premium-nak.

"A Sevilla kiverte a Manchester Unitedet, szóval nem lehet őket sem lebecsülni. Bárki lesz az ellenfelünk, nagyon nehéz meccs vár majd ránk."

"Már az ellenfél térfelén le akartuk támadni a Sahtart, de nagyon technikásak a játékosaik, és tudtuk, hogy nem szabad hazai pályán gólt kapnunk, emiatt néha kissé visszahúzódtunk, mert attól tartottunk, hogy lekontráznak minket."

"Sikerült kihasználnunk az egyik lehetőségünket, ami döntő fontosságú gól lett végül, aztán az egész csapat jól védekezett."

A Roma a BL-ben egészen jól szerepelt eddig, miközben a bajnokságban a 4. helyért küzd.

"Jól kezdtük a szezont, aztán volt egy olyan időszak, amikor nem a legjobban alakultak a dolgok, és sokkal jobban is teljesíthettünk volna a bajnokságban. Úgy érzem, hogy ez a hullámvölgy minden évben utolér minket, szóval ezen dolgoznunk kell."

A Roma az idei sorozatban 4 hazai meccsén egyetlen gólt sem kapott olyan csapatoktól, mint az Atletico Madrid, a Chelsea, a Qarabag és a Sahtar Donyeck.

"Már csak a továbbjutás hatalmas eredmény önmagában, a motiváció pedig jön magától. Kihasználjuk a lehetőségeinket, aztán meglátjuk hogyan alakul. Csodálatos volt a hangulat, mi és a szurkolók is nagyon élveztük, szóval szeretnénk együtt ezt folytatni tovább."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Sahtar Donyeck, Bajnokok Ligája