Nainggolan: Dzekót a Roma érdekli, de...

Nainggolan: Dzekót a Roma érdekli, de...

A belga játékos szerint rendben van, hogy Dzekót a Roma érdekli, de el kell fogadnia az edző döntését.

A gólkirályi címért versenyben levő támadót lecserélte a Pescara ellen Luciano Spalletti, amit a csatár szemmel láthatóan zokon vett.

"A Pescarának alig volt helyzete, ezért is bosszantó, hogy még így is gólt szereztek, de ez is egy remek kihívás volt. Mindig csak a következő meccsel foglalkozunk és most a derbi következik."- mondta a meccs után Nainggolan a Mediaset Premium-nak.

"Fizikálisan rendben van a csapat. Teljesen másképpen készülsz olyankor, amikor a héten csak egy meccs van. Most három nagyon nehéz meccs következik, amire a lehető legnagyobb nyugalommal és békében készülünk fel, majd pedig úgy fogunk játszani, ahogy tudunk."

"Az eddigi hat derbiből, amiken játszottam, mindössze egyszer kaptunk ki, de azt a legnehezebb feldolgozni. Ezek a meccsek mindig különlegesek, legyen az bajnoki, vagy kupameccs, de ezen a meccsen a szívünket kitesszük majd a pályára."

"Dzeko? Nagyon sok gólt szerzett ebben a szezonban és látszik, hogy a szívén viseli a Romát, ezért egyrészt megértem őt, másrészt viszont tiszteletben kell tartani az edző döntését."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Serie A, Pescara